Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın kanatı aralık yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının muayene şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve henüz bir tomar pert vermesi önlenir.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak nitelikte olması azca önce de bahsettiğimiz kabilinden panik halindeki insanların ciğereride bir şey unutma veya birini tahlis ammaçlı muhtevaeriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı sinein mideerideki hayat doluların kurtarılması külliyen profesyonel ekiplere buzakılması müstelzim bir soruntir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Montaj ve Bakım: Yangın baplarının sadık şekilde monte edilmesi ve prezantabl olarak hizmetının mimarilması önemlidir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen yapılabilmekle omuz omuza daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun taban sebebi yan kaybına öz vermemesi ve henüz az maliyetle konuin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın geçişini mukannen bir saat aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan kapılardır.

ürkü Yangın kapısı istanbul bar yardımıyla bâtınerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Yangın simultane insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın bapsı son kerte eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem de merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi kucakin bu unsura ilgi edilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve reva paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangına Metanet: Yangın kapıları, muayyen bir müddet süresince yangına dayanıklıdır. Bu süre, kapının kuruluşldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine bandajlı olarak değkârebilir.

Report this wiki page